- Cornflakés Fisk

Dagens måltid vart torskfilé med Cornflakes uppe på som lite extra smak.
Man skär upp fiskfilén i ca 4 bitar (en torskfilé väger ca 400g, så 100g per bit)
Sedan blandar man ihop Cornflakés med vitlökspulver och salt + flytande smör.
Ha garneringen uppe på fisken och in i ugnen på 200 grader

Det du behöver :
  • 400g Fiskfilé , jag tog torsk
  • ½ dl flytande smör
  • 2dl Cornflakés
  • 2 krm salt
  • Vitlökspulver (efterbehag)

Så ser Fisken ut när den är klar, jag gjorde två stycken fiskfiléer!


Som tillbehör hade jag advocado och potatismos.

Kommentarer
Postat av: - FILIPPAMARCUSSON

SVAR rooosa(;

gjort idag?

2010-04-07 @ 20:25:55
URL: http://tuffaast.blogg.se/
Postat av: - FILIPPAMARCUSSON

SVAR ingenting alls(;

haft ett bra lov?

2010-04-07 @ 20:53:45
URL: http://tuffaast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0